Quan un compleix anys i mira cap enrere i es troba amb una dilatada i polièdrica carrera professional, pot trobar dates concretes que fan referència a moltes fites i molt variades, com la que suposa començar a treballar en la música de forma professional… o engegar un grup de versions que acabarà esdevenint, durant un període concret, un referent de l’anomenat Rock simfònic… o començar a treballar com a músic de sessió en diferents discogràfiques i acabar formant part de grups musicals i, fins i tot, convertint-se en director musical de projectes de grans figures amb carreres nacionals i fins i tot internacionals… o quan el corcó de l’educació provoca posar-se al timó d’algunes iniciatives capdavanters pel que fa a la pedagogia en música jazz / música moderna… o quan la idea de volar sol i crear projectes amb nom propi esdevé una necessitat…

Podríem trobar moltíssimes dates que suposarien un motiu de celebració, però un es deu al seu passat i triar-ne una seria renunciar a una part del que un és.

En aquesta ocasió i no seguint el que ja és un clàssic en el món de l’art i que és buscar una efemèride d’un projecte concret, celebrarem el 75è aniversari d’en Manel amb un petit tast del que ha estat el seu recorregut com a professional en el món de la música. No hi trobarem de forma presencial tots els que hi han estat, però en tot cas hi seran en l’esperit d’aquesta festa.

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.


Assabenta’t de tot el que anem fent aquí:

Podeu descarregar-vos el dossier de premsa del projecte en format PDF:

Per a consultes referides al projecte Minorisa a Carst, i consultes al responsable de premsa, utilitzeu aquest formulari. Gràcies!
    De Minorisa a Carst a les xarxes