Biografia

Manel Camp

Pianista, compositor i pedagog

He estat cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya ( ESMUC) del 2001 al 2014.

Convidat pels principals festivals de jazz, he col.laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts dels grans noms de la música clàssica, la “cançó”, el jazz i el rock com Lluís Llach, Raimon, Maria del Mar Bonet, Pi de la Serra, Núria Feliu, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Joan Manuel Serrat, Labordeta, Lucrecia, Montserrat Caballé, Joan Pons, Pegasus… i també amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, OBC, Orquestra del Teatre Lliure, Simfònica de les Illes Balears Ciutat de Palma, la Simfònica de Tenerife, Orquestra de Vila-seca i l’Orquestra Nacional d’Andorra ( ONCA).

Vaig iniciar-me com a professional el juny de 1970 amb el grup FUSIOON a Barcelona. Començava així una carrera de cnc anys que va consolidar el grup com a capdavanter del rock simfònic a l’estat espanyol i, sens dubte, com la formació més lloada de les que ha donat el nostre país: Manel Camp, Santi Arisa, Martí Brunet i Jordi Camp.

La meva carrera en solitari comença a partir de 1984, els projectes Manel Camp Trio, el duet amb la pianista clàssica Ludovica Mosca, el duet amb el pianista de jazz Kitflus, l’Acústic Jazz Quintet, el Manel Camp Quartet, el duet amb Llibert Fortuny i els espectacles Fades, Banda Sonora, Tornassol, Mozart en jazz, Tangram, JZ Bach, Jazz Nadal, Ressorgir 2014 i molts d’altres.

L’any 1985  edito el meu primer disc a piano sol. Poesia Secreta, iniciant una carrera personal que m’ha dut als festivals de jazz més importants on hi he participat com a solista.

També he pres part al cicle Músic for Spain 94, a Boston, vaig inaugurar la temporada de concerts de la Casa dels Artistes de Moscou l’any 96 i he dut la meva música a la Setmana Internacional de Conservatoris 2002 a Sant Petersburg.

He estat director musical de l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona i vaig crear el Taller de Música Moderna Esclat de Manresa a més d’impartir cursos i seminaris arreu de l’estat espanyol.

Tinc editats 40 discos sóc autor d’una dotzena de bandes sonores.

aqua terra replica watch aquaracer 300m famous brand https www.swissreplicas.to just to wear the best high quality fake rolex 8500 the fake ulysse nardin watches weight the truth about fake breitling avenger seawolf in new york where buy copy replica rolex bustdown on wish