Manel Camp i Pep Garcia — VII Festival de Poesia Vila de Gironella

Manel Camp i Pep Garcia — VII Festival de Poesia Vila de Gironella 724 1024 Manel Camp

Per setè any consecutiu l’Ajuntament de Gironella i l’Associació Cultural Calamarts en Tinta organitzen el Festival de Poesia Vila de Gironella, amb una gran novetat, la creació del primer premi de poesia.

El lliurament dels premis serà aquest divendres 15 d’octubre a les 19.00h a l’Espai Santa Eulàlia, el primer acte del festival, en el que també es farà un homenatge al poeta Mn Climent Forner a càrrec de Quirze Grifell i s’acabarà amb el concert del cantautor Guillem Ramisa.

Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella valora molt positivament la continuïtat del festival, que ja s’ha establert com un referent a la comarca i a la Catalunya Central.

Els actes del festival s’allargaran fins el 5 de novembre amb el recital de poesia a la Fundació Residència Sant Roc.  L’acte estrella de la programació és l’espectacle poètic-musical a l’espai Santa Eulàlia “(RE)TROBAMENT)” amb Pep Garcia i el pianista Manel Camp, el proper 24 d’octubre. Paral·lelament s’organitzen recitals, tallers, exposicions i l’hora del conte.