CARST

CARST 1280 852 Manel Camp
Manel Camp, discografia, Carst - 2022

Carst

Manel Camp Quartet

Matthew Simon / Trompeta
Xisco Aguiló / Contrabaix
Lluis Ribalta / Bateria
Manel Camp / Piano

La paraula “carst” pot resultar estranya, però el curiós és que tenim a tocar un paisatge càrstic. Es tracta d’un paisatge modelat causat per l’aigua mitjançant processos d’erosió. Uns exemples són les muntanyes de Montserrat i la Tramuntana mallorquina, que alhora configuren l’escenari vital de Manel Camp.

Carst és també el darrer treball jazzístic de creació del Manel Camp Quartet, i que ha format part del projecte DE MINORISA A CARST que ha portat a terme el Manel, amb l’excusa del seu 75è aniversari, i que durant un any ha omplert els escenaris i ha compartit música amb més de 400 persones.

Carst s’ha enregistrat en CD i s’ha publicat l’octubre del 2022.

La relació personal i professional entre el Matthew, el Lluís i el Manel ve de lluny, més de trenta anys compartint projectes musicals són possibles per una connexió personal, musical i creativa que parteix del respecte mutu i per la fascinació que senten l’un per l’altre. És així com podem gaudir als escenaris d’una energia inesgotable i contagiosa que els fa créixer com a conjunt. En aquest projecte s’afegeix la sensibilitat, delicadesa i domini de l’instrument del contrabaixista mallorquí, Xisco Aguiló.

PROGRAMA

– Fluir
– Erosió
– Metamorfosi
– Resilència
– Origen
– Esquerda
– Perseverança

DURADA

El concert es desenvolupa tot seguit, sense descans i amb una durada
aproximada d’uns 70 minuts.