AMB COS I ÀNIMA

AMB COS I ÀNIMA 1200 538 Manel Camp

Manel Camp & Gemma Abrié – Quartet

Manel Camp / piano
Gemma Abrié / veu
Lluís Ribalta / bateria
Jordi Camp / contrabaix

No és el primer projecte on la veu càlida de la Gemma Abrié i el piano de Manel Camp es troben, projectes com Zefiro Torna i Jazzcàntic en són un exemple. En aquesta ocasió presenten un concert en format quartet, amb Jordi Camp al contrabaix i Lluis Ribalta a la bateria, centrat en repertori de Jazz. A la primera part reten homenatge a la figura de Thelonius Monk amb set peces de les més reconegudes del repertori del gran pianista nord-americà i a la segona part s’han permès el caprici de triar una sèrie d’obres d’entre les preferides de la Gemma i d’en Manel amb un ample ventall cronològic, obres com “My baby just care for me” de l’any 1928, que forma part de l’American Songs Book i convertida amb estàndard de jazz l’any 1958 amb la versió de Nina SImone, fins al tema de creació de la sempre sorprenent pianista japonesa, Hiromi Uehara, “Place to be”.

És un programa pensat per a fer gaudir a un públic variat que pot abastar des de l’oient expert, a l’afeccionat, i fins i tot aquell que fa una primera aproximació al Jazz.

PROGRAMA

Thelonius Monk:

IN WALKED BUD,BLUE MONK, WELL YOU NEEDN’T, PANNONICA, STRAIGHT, NO CHASER, AROUND MIDNIGHT, RHYTHM – A – NING.

BODY AND SOUL Johnny Green, PLACE TO BE Hiromi Uehara, TRES PALABRAS Oswaldo Farrés, I WISH YOU LOVE Charles Trenet, SOMEWHERE Leonard Bernstein, ,MY BABY JUST CARE FOR ME Walter Donaldson.

DURADA

El concert es fa tot seguit i amb una durada d’uns 80 minuts.

Aqui pots llegir la CRÒNICA que el diari Regió7 n’ha escrit del primer concert fet a Cabrianes el 3 gener 2021